Studio 64 om organsvikt

 

Det nya partimötet sveper över några av existensens viktigaste aspekter. För det är nu det händer – att organ börjar svikta. Då gäller det att hålla koll! För att skapa ett skönt aktivt liv upp i åren.

 

Naturläkaren Birger Ledin skrev en gång boken “Fyra vägar föra ut”, om vikten av att göra sig av med kroppens slaggprodukter. Det handlar om lungorna, porerna, njurarna och ändtarmen. Om näring och renhet, kort sagt. Intag och utförsel.

Nicke har kontrollerat en av dem! Under stora psykiska påfrestningar. Men det är ju när vi lämnar vår “comfort zone” som vi når nya dimensioner i tillvaron. Nu väntarhan bara, under viss vånda, på svaret – sen leker livet (kanske) igen.

 

 

Detta diskussionsämne växer snart ut till (nästan) ett helt departement i pansisjarnas nya PPP-parti – för ALLA människor! Behövs här kanske rent av en ny ministertaburett?

    

 

Efter den frågan övergår mötet till “oskicket med sluddret” (inte slöddret).

Hur många måste inte numer höja ljudet på TV:n för att höra vad som sägs? Inte hifi stereo längre, som förr, utan den nya tidens Surround systems, trådlöst eller blue tooth!

Så – hela hörselproblematiken bör utredas! Och vem är mer lämpad för det än vår gamle pop-trummis Perre, som numer har tinnitus.

    

Mötet avslutas med den HÖRvärda Beatleslåten “Til there was you”!

   “There were bells on the hills, but I never HEARD them ringing….”       

 


LYSSNA på podden genom att trycka på den liggande trekanten!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IÖ Studio 64

Text: Michael Flygare
Foto: pixabay.com

Om du vill lyssna på andra avsnitt från Studio 64, klicka här LÄNK

 

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande