Ta hand om dig genom att hålla koll på dina medicinska data!

Vi har idag stora möjligheter att vara med och påverka vår behandling vid olika hälsoproblem. Vi är pålästa om våra diagnoser och kan ofta ställa bra frågor till våra läkare och vara delaktiga i beslut om lämplig behandlingsform vid olika sjukdomar.

Börja spara alla dina medicinska uppgifter i Min hälsojournal! I tydliga tabeller för du in uppgifter om vaccinationer, provsvar, läkarbesök m.m

Det finns olika varianter av Min hälsojournal. De flesta köper pärm med utskrift och CD-skiva med alla filer, informationskort att ha i plånboken ingår. Man kan anpassa vald fil till sig själv genom att ändra text, ta bort och lägga till nya rader eller sidor. Man kan göra var sin journal till sina olika familjemedlemmar. På CDn finns flera av olika varianter av journalfilen, ny version av Praktiska råd och filen Agenda som ger en översikt över de kontakter man har med vården.

På hemsidan www.halsojournalen.com finns information vad de olika varianterna innehåller, hur journalen är uppbyggd m.m. Samt prisuppgifter och möjlighet att beställa. Med koden MITTNU får du 15 % rabatt.

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande