Dagarna rullar på, ganska enahanda. Våren har svårt att bestämma sig, och pollensäsongen är lååång.

Men idag är det min födelsedag – ojämnt antal år men ändå. Och då ringer telefonen, flera kommer ihåg och vill gratta. Trevligt! Och så kommer posten, tre brev till mig!

IÖ födelsedagDet första jag öppnar kommer från Mauro Scocco. Vi känner inte varandra och ändå vill han gratulera. Han har skrivit en födelsedagssång – bara till mig! Vill du lyssna på den, tryck på knappen:Lyssna på min födelsedagssång! . Fast egentligen är det reklam från Viasat – de vill att jag ska fortsätta vara abonnent.

Det andra brevet kommer från Chesa Rosa Österrike, det kommer varje år. Fint papper och direktadresserat. Det är ett annat kundregister som aktiverats. För 25 år sedan bodde familjen på detta lilla pensionat en vecka. Det var bra boende nära liften det kommer jag ihåg. Vi hade bra väder och massor med snö det kommer jag också ihåg. Men att familjen Wingelmayr som fortfarande driver pensionatet kommer ihåg mig är väl fantastiskt …

Det tredje brevet var ingen födelsedagshälsning utan gympaprogram för hemmabruk, som jag beställt själv. Det ska användas på ön i sommar. Kanske flera hänger med om jag startar upp på bryggan. Men det återkommer jag till.

En riktigt bra födelsedag!

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande