Ta kontakt!

Vi på MittNu  ser fram emot att ha en bra och öppen dialog och kommunikation med våra läsare och intressenter. Vi uppmanar därför till alla typer av kontakt!

KOMMENTERA!

 

Skriv vad du tycker när du läst en blogg eller en artikel eller kanske lyssnat på en poddcast!

Det finns kommentarsfält i anslutning till alla texter.

 

 

k

SKRIV EN RAD!

 

Vi vill veta vad du tycker – ge lite feedback! Hur kan vi bli bättre? Kanske vill du att vi tar upp ett nytt ämne. Kanske du läst något som du tycker är bra eller dåligt. Eller sett eller lyssnat ett intressant program. Tipsa oss – skriv en rad!

Sedan måste Du räkna ut ”säkerhetskoden” och skriva i den i rutan: t.ex 15 + 14 = 29. När du är färdig, klicka på knappen ”Skicka”.

 

4 + 15 =

SKICKA ETT MEJL!

 

Om Du vill komma i kontakt med oss, kan du också skicka ett mejl.

KLICKA HÄR!

 

Om du läser något du tycker är bra eller dåligt? Ta tillfället att tala om vad du tycker. Har du kanske skrivit en intressant artikel som du vill publicera eller har du en fin bild som du vill dela med dig av?? Vill du bara ge lite feedback eller vill du att vi tar upp ett nytt ämne?

Alla vill bli bekräftade. Det vill vi bloggare bli också. Därför är det extra viktigt att du skriver en hälsning, att du tycker lika eller olika, om ämnet är intressant eller ointressant.

 

Tack på förhand för ditt engagemang!

Share This