Studio 64 – motionerar … framför TV:n

 

Vilken sommar! Sport, sport, sport…. Fotboll, friidrott, simning, OS….. Och hur mycket tid som helst (i tredje åldern) att heja framför TV:n….som ju sänder ALLT!

Men handen på hjärtat, hur kul är det (i soffan)? Suckar Perre och lyfter fram Snooker som den kanske största nervkittlaren.

 

Studio 64 vädrar sitt intresse för “gymnastik, lek och idrott” som det hette på den “gamla goda tiden” när man tävlade i kast med liten boll och slungboll. Och ta fotboll, detta böljande fram och tillbaka i timmmmmar utan att knappast nåt händer. Mer än att man sparkar varann på benen och får frisparkar som rinner ut över sidlinjerna. Och när det står 0-0 vid full tid blir det en halvtimmes förlängning med massor av studiosnack i pausen. Och till slut återstår tombolan med straffsparkar.

Pust! Och osämja i familjen om vem som har mest rätt till TV:n.

Så varför ÄLSKAR alla fotboll? Till och med kultureliten! Och varför är huliganerna beredda att nästan slå ihjäl varann i sina kringkamper? Det handlar om PENGAR väser Nicke, Hur mycket som helst. Dramatik och klassresor!

 

Hör Micke, Nicke å Perre formera sig på olika planhalvor när dom lägger sina sportliv på bordet. Där dom till slut ändå enas om att “Det spelades bättre boll på Gunnar Nordahls tid”..är en riktig rökare (i krysset!) – i Perry and the Pacemakers tappning.

 


LYSSNA genom att trycka på den liggande trekanten!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

IÖ Studio 64Text: Michael Flygare
Foto: pixabay.com

Om du vill lyssna på andra avsnitt från Studio 64, klicka här LÄNK

 

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande