Januari kan kännas lång så låt oss lyfta blicken mot sommaren istället. Hur man väljer att spendera sommaren är för oss boende i kalla Sverige väldigt viktigt.

Vilken sommartyp är du? Välj favoritaktivitet.

Vi bad er också berätta om ett sommarminne från 2011 som är typiskt för din favoritsommar. Nedan följer några av svaren.

  • Hosen väninna ute i Stockholms skärgård. Bad i havet och laga god mat tillsammans.
  • Segling i Trosa Skärgård angöra Klubbholmen Brunskär där vi grillade och tog en vinare och träffade andra medlemmar i Järna båtklubb. Golftävling på Kallfors Gk i Järna med seniorerna på onsdagar är mycket trevligt. Där vi också har grillat och umgåtts. Dessutom har vi en fin grönsaksodling i vår trädgård, där finns också röda och svarta vinbär samt körsbär. Lantstället där vi kopplar av och fiskar ligger i Storöhamn i Kalix där vi har 20m från stugan till havet och utsikt över havet från utedasset.
  • Det var så trevligt när vi hade besök av släktingar i somras och de gick runt i vår trädgård och tyckte den var omväxlande och fin.Solen sken och växterna visade sig som allra bäst.
  • När vår dotterson kommer ner till landet och överraskar oss. Han stannar över dagen och hjälper oss måla om skorsten m.m på taket.
  • Gubben o jag brukar åka en tur på måfå till någon liten svensk stad. 2011 blev det Nora. /IP
  • Lyckan är att äta frukost på balkongen med vackra blommor och doftande örter.
  • Att för första gången få arrangera en golftävling “Brittsommargolfen” för enbart 65+ på vår 9-hålsbana. Vi hade otrolig tur med vädret. Fredagen bjöd på det mest strålande sensommarväder man kan tänka sig. Många deltagare hade aldrig förut varit med på någon tävling. De vågade ge sig ut och tyckte det var kul att spela i lag och få möta nya golfare. Efter avslutad runda drack vi afternoon tea ute eftermiddagssolen. Golf är inte bara elitsport, tävlingshets eller handicapstress – det är så mycket mer: gemenskap, spänning, utmaning och glädje. Brittsommargolfen” blev en succé och kommer tillbaka i höst!

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande