Studio 64: När skrattade du senast?

 

En fråga som blir allt viktigare ju äldre vi blir. För vi vet ju att det är nyttigt, samtidigt som forskningen visar att vi skrattar allt mer sällan!

 

Så frågan är: Var det roligare förr?

Var vi lättsinnigare då? Fanns det fler tabun att skämta om? Har dom roliga ämnena tagit slut? Är lustgas snart det enda som återstår?

  

Som vanligt angriper S64 ämnet med hacka och spade och strålkastarbelysning från alla håll och kanter. Vilket resulterar i  en briljant redovisning av detta gympande av såväl stämband och lungor som humör, dvs flödet av kroppssafter!

Om – nåt ändå saknas (gud förbjude!) får du gärna komplettera med egna tankar (kanske fakta) i kommentarsfälten som ansluter till podden.

Lyssna på Studio64. Det gör helt enkelt livet lättare. Man kanske inte stiger upp med ett skratt,  men dock ett leende. Och sen, som det är med vår nya sköna poddvärld, väljer du själv när det passar dig att lyssna!  

Följ med Studio 64 ut på en bubbligt skrattande hupp-e-gupp-täcktsfärd! (Åh, vart tog Robban vägen?) Och glöm inte att skratta, även om det inte är kul. Tvinga dig i värsta fall! För en gångs skull är “fejken” lika bra som den “äkta varan”!

Ha ha ha…

Dagens avslutningslåt är ersatt av en gammal “rolig historia”.

 


LYSSNA på podden genom att trycka på den liggande trekanten!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IÖ Studio 64Text: Michael Flygare
Foto: pixabay.com

Om du vill lyssna på andra avsnitt från Studio 64, klicka här LÄNK

 

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande