Nyår känns redan länge sedan. Kanske gav du några löften inför det nya året, kanske har planer och idéer kommit upp under veckornas gång.

Brukar du sätta upp mål, milstolpar eller löften att sträva efter och kanske längta till?

Vi bad er även berätta om tankar eller planer för 2012 som ni lovat er själva. Nedan är några av svaren.
  • Jag skall skriva klart släktregistret och odla grönsaker och potatis på mitt sommarställe, Sy nya kläder till mig själv behöver jag också göra.
  • Det är alltid trevligt att ha något att se fram emot! Min väninna och jag har planerat en resa till Kroatien i höst. Det blir några besök under året till vänner som bor ute i landet.
  • Aktivare fritid
  • Försöka vänja mig av med känslan av att inte hinna.
  • Hade planerat att börja på vattengympa, men nu sitter jag här med en armskada efter att ha fallit på en isfläck. Inte planerat!
  • Ska försöka ta vara på varje dag efter bästa förmåga.
  • Sluta röka! Det har redan spruckit, men jag ska försöka igen.
  • Ska försöka tänka lite mer på mig själv – glömmer ofta bort mig i min strävan att ordna bra för andra! Ska göra två kortresor under våren – har äntligen planerat in det – så det blir av! Njuta av våren i två europeiska storstäder. Ska också försöka hinna med alla foton som ska sättas in i album – ska boka in tid för det så det blit gjort! Ska fortsätta arbeta detta år – ca 10 timmar/vecka. Det är stimulerande! Men ska nu inte ta på mig fler uppdrag i föreningar – vill ha tid för mina närstående.
  • Trots min ålder, 78 år, ser jag med tilförsikt fram mot 2012. Hur det blir beror faktiskt på hur jag själv hanterar vardagen och allt den för med sig. Det är jag själv som får se till att jag har trevligt. Att ta var på tillfällena till lyckostunder och “påfyllning av själen”. Sjukdomar och elände styr jag ej över men resten beror på mig själv. Numera gör jag bara det som är roligt. Även om sånt kräver engagemang skall det finnas en “meningslust” i uppdraget. Då kan jag känna “ansvarsglädje” och vet att jag kan göra bra ifrån mig. Det ger tillfredsställelse och livskvalitet. För övrigt häller jag med Mark. L ” Det är bara att bryta ihop och gå vidare!”

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande