Här har vi samlat några boktips från er läsare. Du kan använda det som bra julklappsidéer eller present till dig själv inför julhelgerna.

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#f7cfcf” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Margareta Strömsted är själv senior, känd av många. Läs om hennes minnen i just utkomna Jag skulle så gärna vilja förföra dig, men jag orkar inte.

Inger Göransson[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#dce9f9″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Hej ! Boken jag vill rekomendera är Anna-Lisas Antik skriven av Eli Åhmam Owetz. En bok med retrotema om tjejen som öppnar en antikaffär. Jag kunde inte lägga i från mig den när jag börjat läsa och väntar med spänning på uppföljaren.

Hälsar Åsa[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#eae0d6″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]…Kay Pollacks “Att växa genom möten” – härlig, lättläst bok om hur man förbättrar sina relationer och lever ett rikare liv genom möten med andra människor.

Gunilla Ekholm[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#f9e5a9″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]

Just nu läser jag flera böcker parallellt: Cecilia Hagens: Kulla_Gullas lilla lila Den är lättsam och trevlig, lämplig att ta till korta stunder och inte för tung för tunnelbaneläsande. Lena Andersson Augustbelönade bok har jag precis startat med och har inte någon klar bild ännu, men förväntningen är högt ställd. Merete Mazzarella Den goda beröringen om läkaretik, mycket intressant.

Med vänliga hälsningar Inga Hansson[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#b3eaf5″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Har precis läst ut “Eko” av Minette Walters och skall börja på “Misstanken” av samma författare. Hon skriver väldigt bra, spännande o underhållande plus att översättningen är perfekt, vilket inte alltid är fallet med utländska böcker.

Hälsn Inger Persson[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#eaf8b0″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Just nu läser jag en älskad författare, Kristin Hannahs “Vad som än händer”. Handlingen gör en stundtals till en 17-åring och mest till en mogen kvinna med allt vad livet har i beredskap. Kamratskap och förlåtelse är ett genomgående tema.

Margareta[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”autopx” height=”” background_color=”#d6cabd” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Har läst Erik Ståhls bok “Jag lever så länge jag varar” Erik 26 år författare och föredragshållares som skrivit en självbiografi om sin ovanliga svåra sjukdom. Boken kan ej läsas utan tårar.

Bima[/dropshadowbox]

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande