Jag uppskattar ert engagemang och blir rörd av era bidrag. Vår ambition och vilja här på Mitt Nu är just gemenskap, och när jag känner den så känner jag att vi har lyckats.

Höst i perfektion. Av: Inger Dedorsson

I ett nyhetsbrev för ett tag sedan efterfrågade jag bilder. Jag ville se vad ni ser när ni tittar ut genom era fönster. Jag ville komma närmare och jag ville känna samhörighet.

Självklart skickar ingen in bilder som inte berör på ett positivt sätt. Är det något som berör och ger styrka så vill man gärna dela med sig. Delad glädje är dubbel glädje, som det heter. Och när jag tittar på bilderna så ser jag att ni tycker om vad ni ser. Att ni blir glada över vad blicken faller på. Jag noterar fokus och inramning och konstaterar att de är lika, på många sätt.

"Bor som i en djungel." Av: Inger Persson

Inger Persson berättar att hon nästan bor i en djungel på sommaren, men att det är vackrare på vintern med de kala stammarna mot snön. Inger Dedorsson skickar bedårande utsiktsbilder från hennes fönster på en perfekt och strålande höstdag. Och Berit och Lindha visar upp bilder där naturen får ta plats och är talande.

Se vad man kan se, bara man öppnar ögonen. Titta ut genom ditt fönster, skifta fokus, se detaljerna och titta på avstånd. Vad ser du? 

 

[print_gllr id=3832]

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande