Den här veckan är det mässan “Senior – Det goda livet” på Stockholmsmässan i Älvsjö utanför Stockholm. MittNu.se kommer att vara på plats och vi finns i monter C05:65, i närheten av scenen.

Rekrytera en kompis.

Varje dag den 15-17 oktober kl 14 kommer det att finnas skribenter, eller personer som på annat sätt bidragit till vår sidas innehåll, på plats att samtala med. Kanske kan du inspireras till att vara med att delta? Bl.a. har du möjlighet att träffa vår flitiga bloggare och skribent Birgit Bergkvist som varit med från start. På torsdag kan ni träffa Ove Andersson som bidragit med intressanta texter och egna fantastiska illustrationer och Madelaine Birnick som gett oss många vackra fotografier. Men vi är fler som kommer vara där, kom och hälsa på!

Ta med en vän och locka med honom/henne i vår gemenskap! Vi kommer att lotta ut fina priser bland de som skriver upp sig vårt nyhetsbrev under mässan. Vi kommer att lotta ut två saker per dag till nytillkomna prenumeranter och det är böcker, tidningsprenumerationer och produkter.

Följ mig!

Om du inte har möjlighet att delta på Seniormässan så kommer du kunna följa händelserna i realtid. Som vanligt sammanställer vi allt som skrivs på Twitter och du kan när som helst gå in på www.mittnu.se för att se vad som händer. Klicka HÄR för att komma direkt till flödet.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Tipsa andra om MittNu!

Dela, gilla eller skicka ett epost-meddelande